Gadebilleder: Greenpoint

Greenpoint i Brooklyn er et område jeg næsten ikke har besøgt før. Men da jeg var i NYC i sommers, fik jeg gået en lille tur her. Vi tog en East River Ferry fra Manhattan – det var meget billigt og hurtigt. 

IMG_6996IMG_6995

Noget jeg rigtig godt kunne lide at lave her på bloggen var “Gadebilleder”; indlæg med billeder fra ture jeg gik i forskellige områder af NYC. Jeg plejede at gå rundt i mange timer med mig selv og bare tage billeder. På denne tur havde jeg tre søde piger på slæb, så jeg kunne ikke koncentrere mig ligeså meget om at tage billeder, men jeg fik bl.a. taget nogle få af al den fine graffiti, der er i området.

IMG_6998 IMG_6999 IMG_7000 IMG_7001 IMG_7002 IMG_7003  IMG_7005

Som I kan se, så er der meget øde og der sker ikke det helt store. Et meget specielt sted. Vi gik videre op langs kysten til vi endte i Williamsburg, og det var helt klart interessant at se. Vi kom bl.a. også forbi et lille indhegnet grønt areal, der muligvis var beboet. I hvert fald stod der bag hegnet en bil, der så ret beboet ud. Det var måske lidt tarveligt at tage et billede, men jeg synes bare, at det var så underligt/trist.

IMG_7004

Og bagefter kom vi forbi et sted, hvor GIRLS-holdet var ved at optage en scene – det var til gengæld ret sjovt at se! Ikke at vi så nogen af skuespillerne… Men vi så stolene, hvor der stod GIRLS på ;)

Advertisements
This entry was posted in Gadebilleder. Bookmark the permalink.

4 Responses to Gadebilleder: Greenpoint

  1. Jeg elsker også at opdage fine grafitti-billeder! Det lyder som en hyggelig gåtur, og det er virkelig nogle fine billeder du har fået taget :)

  2. Hybel says:

    Williamsburg er iøvrigt også den bydel (???) som danner rammen om serien “Dawsons Creek” Hvis jeg husker rigtigt eller ligger det i NC (North Carolina)? Jeg husker det ikke, ikke andet end at by navnet virker bekendt.
    Jeg er også en af dem som elsker by-billeder. Der er noget ganske særligt over dem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s