Long time, no see!

Hej venner! VIRKELIG long time, no see. Så gik der lige et halvt år, hva’? Der er sket sindssygt, overdrevet meget i mit liv siden sidst. Men jeg bor stadig i København :) Selvfølgelig har jeg også været i NYC siden sidst – 2 gange faktisk. Her er en omgang random billeder derfra:

IMG_0545^ I efterårsferien tog jeg (meget) spontant til NYC. Slog i øvrigt min rekord i lufthavnen: check-in, bagage drop og security på 15 min. Hvad siger I så?

IMG_0596

IMG_0590^ Vejret var simpelthen så dejligt. De her billeder er fra Central Park.

IMG_0736
^ Så gik der et par måneder, og jeg skulle tilbage til byen i juleferien. Her er min kuffert med vigtige danske delikatesser ;)

IMG_0864 IMG_0878^ Byen var så smuk. Her er jeg igen i Central Park (sådan cirka mit yndlingssted i NYC, hvis det skulle være gået nogens næse forbi).

IMG_0801 IMG_0798
^ Det bedste ved at være hjemme hos mine forældre er, at jeg bare får lov til at være. Jeg laver vitterligt ingenting (udover at spise, drikke te, og læse bøger). Og det er så rart. Her hjemme i KBH bliver jeg jo nødt til at klare alting selv, og det er også helt fint, for jeg er god til det. Independent woman and all that jazz. Men jeg elsker at blive mega forkælet af min moooaar :)

IMG_0846^ Okay, lidt laver jeg jo så alligevel. En af dagene var det helt seriøst 19 grader udenfor (i december?!?!), så jeg trænede på terrassen i stedet for på løbebåndet indenfor.

IMG_0819

^ Min babyyyyy <3

IMG_0837^ Vi kom forbi Times Square på vej til en musical (First Date med Zach Levi – faktisk virkelig sjovt, men den spiller desværre ikke længere).

IMG_0752^ Park Avenue

Og det var det! Mine ture til NY er meget præget af, at jeg primært kommer der for at besøge min familie. Det vil sige, at jeg ikke gider bruge min tid på at udforske byen alene, som jeg gjorde, da jeg boede der. I stedet bruger jeg al min tid med familien, og det er også sådan det skal være. Men jeg håber, at jeg får mulighed for at lave nogle flere guides til jer på et tidspunkt. Min familie skal bo der i halvandet år endnu, så det burde vel kunne lade sig gøre :)

I øvrigt skal jeg bede jer om en tjeneste!! Bloggen er nomineret til en pris – nærmere betegnet SuperSavers Travel Blog Award. Ret sejt! Vil I ikke stemme på mig? Hvis jeg vinder, får jeg udgivet bloggen i bogform, som kan sælges i boghandlere og det hele, og det ville seriøst være det vildeste. Jeg gik i en periode med tanker om at skrive en rejseguide til NY, og det her ville så være den oplagte mulighed. I kan stemme her! (Det kræver ikke andet end at I skriver jeres email og så lige bekræfte. Der burde ikke komme nogle reklamemails efterfølgende).

Jeg ved ikke, hvornår jeg tjekker ind på bloggen igen. Men jeg håber uanset hvad, at den vil stå til evig tid som rejseguide, når I skal bruge den :) Og så kan I altid skrive en kommentar eller en mail, hvis der skulle være noget. Og nårh ja, I kan også følge mig på tumblr.

Mange hilsner fra hende med et utroligt ambivalent forhold til den bedste by i verden.
IMG_1012

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Long time, no see!

  1. Laura says:

    Ih, det gjorde lige min udlængsel til NYC endnu værre! Jeg.vil.afsted.nu. Og det kan kun gå for langsomt!

  2. Sjovt at se lidt billeder derfra, jeg skal derover til april og jeg glæder mig så meget! Er der måske nogle urbane steder/ billige gode spisesteder du vil anbefale? :D

  3. Opdagelse.dk says:

    Hej Cecilie
    Skøn blog med masser af god inspo til turen til New York. Vi skal selv derover igen til maj, og vi vil helt sikkert kigge din blog igennem inden da :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s