Kosmetik-butikker i NYC

Der er masser af penge at spare ved at købe makeup og hudplejeprodukter i USA. I dag var jeg i MAC Cosmetics, Origins og Sephora – jeg var nemlig så heldig at befinde mig ved Flatiron-bygningen, hvor alle tre butikker ligger tæt på (De har alle flere butikker rundt omkring i NYC). Edit: Jeg har skrevet priser på, så I kan sammenligne med danske priser. Husk dog at valutakursen svinger meget.
MAC Cosmetics:
 img_4153 img_4156 img_4157
MAC specialiserer sig jo mest makeup. Jeg synes især at deres læbestifter, øjenskygger og pensler er gode. Personalet er kompetente og søde til at hjælpe med at finde de rigtige ting.
img_4166 img_4168
I dag købte jeg en læbestift derinde, som er en del mere lyserød og mindre orange i virkeligheden end på billedet.
Pris: $15 / 78 kr.
 Origins: 
img_4158 img_4159
Origins er mit all-time favorite hudplejemærke. Alle deres produkter er uden parabener og andet skidt, og så er det ikke blevet testet på dyr. Min hud bliver så fin af at bruge det her mærke, så den anbefaling giver jeg gerne videre. Desværre er det så dyrt i DK – det er også dyrt her i NYC, men der er stadig en del penge at spare. Personalet spørger altid, hvor jeg er fra, og når jeg svarer Danmark, så bliver de så glade. Der kommer nemlig en masse danskere i butikkerne, og de er åbenbart altid rigtig søde :)
img_4164
Jeg købte en pudder i Origins.
Pris: $30 / 157 kr. 

Sephora: 
img_4160 img_4163
img_4162
 Sephora er den helt store makeup/hudpleje-kæde her i NYC. De har virkelig også ALT og fører ALLE mærker (sådan da): Clinique, Dior, NARS, Philosophy, Ole Henriksen, Yves Saint Laurent, Smashbox, OPI, etc, etc. I butikken har de mange små “make-up stationer” med spejle, vatrondeller, servietter osv, så man kan prøve alt det makeup man har lyst til.
Da jeg på vej ud af Sephora i dag, fortalte en hjemløs dame mig, at kvinden der lige var gået forbi mig var Lindsay Lohan. Jeg vendte straks om og ledte efter hende inde i butikken, men det var selvfølgelig ikke Linday Lohan. Den hjemløse havde dog fulgt efter mig og var stadig overbevist om at det var hende. Lidt skuffet forlod jeg butikken igen…
img_4169
Fra Sephora købte jeg en Dior -mascara og en Makeup Forever foundation.
Pris:
Mascara – $24.50 / 128 kr.
Foundation – $40 / 210 kr.
Håber det var en hjælp til sommerferie-shopping i NYC :)
This entry was posted in Shopping, Skønhed. Bookmark the permalink.

11 Responses to Kosmetik-butikker i NYC

  1. Vanessa says:

    Har du brugt den der MUFE Foundation før? If so, hvad syntes du om den?

  2. Cecilie says:

    Nej det er en helt ny investering :) Men jeg prøvede den i butikken, og der var den rigtig fin!

  3. Celine J. says:

    Nu har jeg ledt efter en rød læbestift i nogen tid.. fordi den jeg selv købte, forsvinder 1 time efter. Så ville høre, ved du om den fra MAC er god?

  4. Jenni says:

    Må vi ikke få priserne at høre så man kan sammenligne med i Danmark? :)

  5. Cecilie says:

    Celine – jeg har ikke prøvet den endnu, men jeg skal nok lade dig det vide!Jenni – Jo, jeg har skrevet priser på nu :)

  6. AnjaPN says:

    Et dejligt indlæg – FYI så sidder Lindsay Lohan i housearrest i hendes eget hus i CA, så det har nok ikke været hende ;-)

  7. Anonymous says:

    Hej Celine J! Tænkte lige, at jeg ville svare på dit spørgsmål :P Jeg har selv MACs Russian red, og den er rigtig lækker! Lidt drying, men hvis du putter læbepomade indenunder, er den fantastisk! :)

  8. Pingback: New in

  9. Nanna says:

    Hej Cecilie. Ved du om man kan købe Youngblood produkter her?

Leave a comment